BO Filters

October 15, 2018
In opdracht van Sherpa Marketing NL

Sinds 2015 heeft BO Filters een webshop met WTW filters uit hun eigen fabriek, deze website heeft dit jaar één van de grootste updates gehad sindsdien. Kwaliteit staat bovenaan en in de praktische webshop, bestelt u gemakkelijk de juiste WTW filters online.

Bekijk meer

Stichting WEW

September 27, 2018
In opdracht van Sherpa Marketing NL

Stichting Wereldwijd Evangelie Werk (WEW) heeft als doel op wereldwijde basis christelijk en humanitair werk te initiëren, bevorderen en te financieren. WEW ondersteund projecten die ervoor zorgen dat mensen over de hele wereld de Bijbelse boodschap kunnen horen en geloofsopbouw beleven aan het samenzijn rondom Gods woord.

Bekijk meer

Onze Wijs

August 31, 2018

De scholen van Onze Wijs werken samen om vorm te geven aan christelijk onderwijs van goede kwaliteit.

Dankzij gemeenschappelijk beleid met randvoorwaarden voor de gehele organisatie, kan er op de scholen zelf zoveel mogelijk aandacht uitgaan naar de belangrijkste taak: goed persoonlijk onderwijs aan kinderen.

Bekijk meer

Serena4Business

August 20, 2018
In opdracht van Sherpa Marketing NL

Wil jij meer duurzaam succes ervaren en je bedrijfsresultaat structureel verhogen? Wil je een hogere gunfactor en meer opdrachten realiseren met minder moeite? En loop jij daarbij tegen belemmeringen aan?

Serena4Business helpt jou je succes te vergroten.

Bekijk meer

Pedicure Laura Floor

August 3, 2018

Wilt u uw voeten er weer verzorgd uit laten zien of heeft u klachten aan uw voeten?

Pedicure Laura Floor kom graag bij u thuis voor een voetbehandeling.

Bekijk meer

Notaris Pro

May 14, 2018
In opdracht van Sherpa Marketing NL

Bij uw notaris in Doetinchem vindt u een op maat gesneden service gebaseerd op jarenlange ervaring. Neem vrijblijvend contact op voor overleg over de specifieke dienst die Notaris Pro u kunnen verlenen.

Bekijk meer

vdl Verhuizing

April 4, 2018

VDL Verhuizing zijn enthousiaste verhuizers die graag alle zorgen van uw verhuizing willen overnemen in uw woning in de regio Apeldoorn of omgeving. VDL Verhuizing zijn hoofdzakelijk op de eigen regio (Apeldoorn) gefocust waardoor zij flexibeler, persoonlijker, en voordeliger kunnen zijn!

Bekijk meer

Drukker Pro

March 29, 2018
In opdracht van Sherpa Marketing NL

Drukwerk heeft naast andere marketingmiddelen een duidelijke taak in de samenleving. Dit geldt vooral binnen de doelstellingen van het midden klein bedrijf (MKB).

Bekijk meer

Eased

March 1, 2018

Er gaat niets boven de kracht van bewegend beeld. De meest uitgebreide concepten, vangen door middel van een animatie meteen de aandacht en worden direct begrepen. De combinatie van beeld, tekst, geluid en interactie stelt Eased in staat om complexe informatie effectief te communiceren!

Bekijk meer

Altegro

February 9, 2018

Altegro heeft de beschikking over een groot aantal flexibel inzetbare, hoogwaardige medewerkers en een optimaal ingerichte werklokatie.

Bekijk meer

Roelofs Installatie

December 30, 2017
In opdracht van Sherpa Marketing NL

Van een verbouwing tot het aanleggen van tuinverlichting; van het plaatsen van een complete badkamer tot het repareren van uw waterleiding; Roelofs verzorgt het van het begin tot het einde zoals u het graag wilt.

Bekijk meer

Poffertjes Caravan

February 28, 2017

Heeft u iets te vieren of organiseert u een evenement? Deze poffertjeskraam mag daarbij niet ontbreken.

De Poffertjes Caravan komt graag met de poffertjeskraam bij u langs.

Bekijk meer

Lullu's Tutto Cucina

November 30, 2016
In assignment of Fixel - Salem, Oregon USA

Lullu, de eigenaar, is 110% Italiaans gecertificeerd. Ze is er trots op dat ze een winkel heeft met ongewone producten (veel Europese importen), die niet bij andere keukenwinkels te vinden zijn.

Voor speciale geschenken is Lullu's tutto cucina de plek om naartoe te gaan.

Bekijk meer