BO Filters

October 15, 2018

Heeft u WTW filters nodig? Bij BO Filters kunt u uw filters heel eenvoudig online bestellen via de webshop. BO Filters levert de meest voorkomende filters al binnen enkele dagen!

BO Filters produceert sinds 2014 WTW filters voor diverse afnemers. Dit doen zij met eigen ervaren mensen in Nederland en dat heeft ertoe geleid dat BO Filters een hoogwaardig product kan leveren.

Sinds 2015 heeft BO Filters een webshop met WTW filters uit hun eigen fabriek, deze website heeft dit jaar één van de grootste updates gehad sindsdien. Kwaliteit staat bovenaan en in de praktische webshop, bestelt u gemakkelijk de juiste WTW filters online.

In opdracht van Sherpa Marketing NL
Platforms
Responsive Web, eCommerce
Deliverables
UI/UX Design, Development, Onderhoud

"refiner is als bedrijf zeer bekwaam en de capaciteiten variëren van ontwerp, webontwikkeling en meer. refiner is een enthousiaste onderneming en het breidt zijn vaardigheden voortdurend uit en wanneer er een obstakel plaatsvindt, vind het team er een oplossing voor. Elke keer dat ik met refiner heb samengewerkt was geweldig en ik kijk er naar uit om in de toekomst weer met hen samen te werken!"

Jaap Beerends
BO Filters