Heb je iets geweldigs voor ons?
Vul het onderstaande formulier in om een project te starten!

Dus je bent op de contact pagina gekomen. Dat moet betekenen dat je geïnteresseerd bent! Geweldig!

Oké, dit is het plan: als je graag een gesprek wilt aangaan over een nieuw project, vul dan het onderstaande formulier in. Als het gaat om het beschrijven van uw project, zou het goed zijn om dingen zoals uw idee, tijdlijn en locatie op te schrijven.

Wij doen er alles aan om uw privacy te beschermen en te respecteren, we zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en services te leveren die u bij ons hebt aangevraagd. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten voor de bescherming en het respecteren van uw privacy. Door op verzenden te klikken, gaat u ermee akkoord dat refiner de hierboven ingediende persoonlijke informatie opslaat en verwerkt om u de gevraagde inhoud te verstrekken en om andere berichten van refiner te ontvangen.

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oops! Er is iets misgegaan tijdens het indienen van het formulier.

Wanneer u het formulier verzendt, doen we ons onderzoek en onze due diligence om uit te zoeken of we goed bij elkaar passen. Als alles goed is, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een ​​kick-off te organiseren. Zodra we genoeg informatie hebben over uw project en uw bedrijf, sturen we u een voorstel met ons begrip van het project, een tijdlijn, een lijst met deliverables en kosten.

Oh ook, na het invullen van dit formulier krijgt u de mogelijkheid om een ​​koffie bij ons in te plannen! Op deze manier kunnen we u leren kennen en kunt u ons zelfs persoonelijk de start geven! Ik heb het gevoel dat we dit niet hoeven te zeggen, maar dit is natuurlijk alleen voor mensen in Nederland.

We kijken er naar uit om met u samen te werken!