We maken strategieën, lanceren merken, ontwerpen producten en creëren ervaringen

Hey! Je moet je vast afvragen wie we zijn en wat we doen. We zullen je een beetje over onszelf vertellen, te beginnen met onze naam. refiner (Engels voor raffinadeur, een woord dat hier betekent "Iemand die, of dat wat, verfijnt.") is een bedrijf die innovatieve producten ontwerpt, ontwikkeld en vrijgeeft voor midden- en kleinbedrijven binnen en buiten Nederland. Dat is een beetje een mondvol, dus hier is de korte versie: we zijn creatieve probleemoplossers.

We hebben de mogelijkheid gehad om samen te werken met een aantal fantastische bedrijven, waaronder de onderstaande:

We zijn een creatieve studio die gelooft dat het van essentieel belang is dat we uw waarden nauwlettend in de gaten houden, en daarom zijn we zeer selectief over de projecten die we aannemen. We richten ons op het ontwerpen van merken en ervaringen voor startups en bedrijven die het spel willen veranderen. We willen de coolste startups van de wereld van nul tot één helpen en samenwerken met superenthousiaste oprichters om hun wildste dromen waar te maken.

We zijn ook zeer selectief voor onze klanten en de keuze om met u samen te werken is gebaseerd op de persoonlijkheid van uw team, missie, visie en cultuur. We proberen bedrijven te vinden die het belang van ontwerp en hun digitale aanwezigheid zoeken ... bedrijven die niet worden aangedreven door hebzucht of dergelijke, maar een missie om goed te doen in de wereld.

We werken graag nauw samen met onze klanten in een zeer collaboratieve omgeving en natuurlijk zijn we altijd in voor een leuk gesprek en een kop koffie. Hoewel we alle noodzakelijke hulpmiddelen voor een professionele taak behouden (tijdregistratie, voorstellen, updates, contracten, enz.), proberen we te werken op basis van een goede werkrelatie. We moeten u vertrouwen en we hopen dat u ook ons zult vertrouwen.

Waarom is dit een bedrijf een ‘wij’ inplaats van een ‘ik’?
Mijn naam is Laurens Floor en ik ben een 22-jarige freelancer in design and web development. Sinds ik in 2015 bij Cibap, Zwolle ben begonnen met de opleiding Grafisch Ontwerper, heb ik geïnvesteerd in mijn eigen bedrijf en hier werk ik nu fulltime aan. Met het bedrijf refiner werk ik veel samen met meerdere freelancers om uw project te realiseren en tot het beste eind resultaat te komen, want samen komen we verder! Daarom breng ik refiner naar de buitenwereld als een ‘wij’, omdat wij samen de projecten oppakken voor uw klant.

Neem contact op of bekijk alle Case Studies.